Cégünkről

Della Print Kft.

Vállalkozásunk, a Della Print Kft., 1993 óta van jelen a nyomtatókellék piacon. Három fő üzletággal igyekszünk ügyfeleink igényét kielégíteni, melyek közül a legmarkánsabb a nyomtatókellékek nagy- és kiskereskedelme. Hosszú évek alatt alakult ki az irodaszerekkel foglalkozó, cégellátásra specializálódott üzletágunk, melyet néhány év múlva kiegészítettek a grafikai szolgáltatások: a bélyegző- és névjegykészítés. Gépparkunk folyamatosan bővül, így nyomdai előkészítést és kötészeti, nyomdai munkákat is vállalunk.

Weboldalunkon megtekintheti folyamatosan bővülő kínálatunkat, amely jelenleg több, mint 13.000 cikket tartalmaz.

Della Print Kft. a kiváló Pelikan nyomtatókellékek forgalmazója nyomtatókellékek

Már a kezdetektől forgalmaztuk a kiváló minőségű Pelikan festékszalagokat és 2008-ban igen nagy megtiszteltetés volt számunkra, mikor a Pelikan nyomtatókellékek magyarországi disztribútora lehettünk.

Cégünk filozófiája:

Hiszünk abban, hogy az általunk kínált alternatív, költségkímélő irodai megoldások mindannyiunk és környezetünk érdekeit szolgálják.

Meggyőződésünk, hogy a folyamatos kommunikáció, a standard adatszolgáltatás, tanácsadás sikeres, gyümölcsöző üzleti kapcsolatot eredményez.

Törekszünk a kellemes, baráti hangvételű együttműködésre, mely nem nélkülözi a kölcsönös tiszteletet és bizalmat.

Minőségpolitika

Minőségpolitikánkat ide kattintva nézheti meg, vagy letöltheti a minőségi tanúsítvánnyal együtt a Letöltések menü pont alatt.

A Della Print Kft. mint a hazai számítás- és irodatechnikai kellékanyagok kereskedelmének meghatározó piaci szereplője és a Pelikan nyomtatókellékek magyarországi disztribútora a vevői bizalom felkeltése és megőrzése érdekében, valamint az elért üzleti eredmények megtartása, a további fejlődés biztosítása érdekében bevezette és működteti az ISO 9001 nemzetközi szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszerét. A minőségirányítási rendszer összhangban van cégünk üzleti alapelveivel, amely a következőkben foglalható össze:

A minőségirányítási rendszer kialakítása és működtetése során alkalmazott minőségi alapelvek:

A társaság működtetése során teljes körűen figyelembe vesszük a mindenkor érvényben lévő jogszabályi előírásokat, hatósági elvárásokat.

Működési folyamatain kialakításában hatékonyságra törekszünk, amit az alkalmazott korszerű informatikai rendszerek is támogatnak.

Minőségirányítási rendszerünkben a hangsúlyt a szabályozott működésre, a hibák megelőzésére és a kialakított rendszer, a tevékenység folyamatos fejlesztésére helyezzük.

Beszállítóinktól elvárjuk, hogy termékeiket és szolgáltatásaikat minden esetben a vonatkozó szakmai előírások, jogszabályok, szabványok alapján biztosítsák, velük kölcsönösen előnyös, hosszú távú kapcsolatok kialakítására törekszünk.

A társaság vezetése elkötelezte magát a fenti elvek betartása, gyakorlati megvalósítása iránt, és ezt minden munkatársunktól is elvárjuk, a szükséges erőforrásokat biztosítjuk. Ennek gyakorlati megvalósítása érdekében be kell tartani a belső szabályozásokban előírtakat, alkalmazni a hosszú idő alatt kialakult jó működési gyakorlatokat, továbbá a folyamatos fejlesztés támogatására időszakosan konkrét minőségcélokat is kitűzünk.

Kosár

A kosár üres.