Ismét innovatív újdonságokkal jelent meg a Logitech, melynek új termékei a professzionális munkaegér-élményt kínálják. A négy csúcsegér fejlesztőit az a cél vezérelte, hogy az ergonómia és a teljesítmény által magasabb szintre emeljék a felhasználói élményt.

A Logitech navigációt segítő modern eszközeinek nem csak a stílusa lenyűgöző, de technikai paramétereik is figyelemre méltók. A négy felsőkategóriás vezeték nélküli egeret a Logitech elsősorban a legmagasabb igényű felhasználóknak szánja.

Logitech MX Master 2S – a lehetőségek eszköze

Ez az egér a hatékonyság elkötelezettjeinek lett teremtve. Számos fejlett funkciója mellett az MX Master 2S több számítógép zökkenőmentes vezérlésével, korszerű görgetéssel, minden felületen (akár üvegasztalon is) nagy pontosságú mozgáskövetéssel és lélegzetelállító dizájnnal rendelkezik. Windows® és Mac rendszerekre egyaránt optimalizált. A Logitech Flow révén akár három számítógépet is bejárhatunk az egérmutatóval, szöveget, képeket, fájlokat másolva egyik gépről a másikra. A Logitech MX Master 2S további előnye, hogy a görgetőkerék egyetlen pöccintésével nagy sebességgel futhatunk végig hosszú dokumentumokat vagy weboldalakat. Ha nagyobb precizitásra van szükség, a kerék automatikusan átvált fokozatos görgetésre. Az élmény személyre szabása a Logitech Options™ szoftvert segítségével tehető teljessé. További paraméterek a termékleírásban.

 

Logitech MX ERGO hanyattegér – a kényelem és pontosság jegyében

A Logitech legfejlettebb hanyattegerét azoknak ajánljuk, akik a touchpadek és egerek alternatíváját keresik. Egyik legfőbb tulajdonsága, hogy a hagyományos egérhez képest 20%-kal kevesebb megerőltetést igényel. A személyre szabott kényelem érdekében az MX ERGO egy egyedülálló, állítható csuklópánttal rendelkezik, továbbá a legújabb mozgáskövetési, görgetési és energiagazdálkodási technológiákkal is felvértezték. Az egyedi állítható csuklópánttal 0 és 20 fok között választhatunk kényelmes szöget, hogy a kéz a lehető legtermészetesebb pozíciót vegye fel munkavégzés közben. Emellett nagy pontosságú görgetőkereke döntési funkcióval is segíti a felhasználót. A feladatvégzés fokozható a gyorsbillentyűk könnyed elérésével. A precíz görgetőkerék vízszintes görgetést és hatékony középső gombot is kínál. A Logitech FLOW ennél a modellnél is biztosítja a több számítógép között történő könnyed, párhuzamos vezérlését. A Logitech MX ERGO hanyattegér további tulajdonságai a termékleírásban érhetők el.

 

Logitech MX Vertical ergonómikus egér – az emberi kéz formáját követve

Ebben a modellben egyszerre van jelen a tudományos igényű dizájn, valamint a Logitech MX termékeinek megnövelt teljesítménye. Fejlesztése és tesztelése ergonómiai szakemberek által összeállított feltételrendszer alapján történt. Egyedülálló módon 57 fokos szögben áll, a függőlegeshez közelítve, ezzel csökkenti az izomterhelést, így a csuklóra nehezedő nyomás jóval kisebb, mint a hagyományos egerek alkalmazásakor. Az ergonomikusabb tartást az MX Vertical  természetes, kézfogásra emlékeztető kéztartása is fokozza, valamint négyszer kevesebb kézmozgást igényel a kurzorsebesség-kapcsolóval történő fejlett optikai mozgáskövetés. A fokozottan ergonómikus egér további paraméterei termékleírásunkban található.

 

Logitech MX Anywhere 2S – professzionális munkavégzés bárhol, bármikor

A kis méretű, de nagy teljesítményű MX Anywhere 2S bárhol munkára fogható, legyen az internetes kávézó, repülőgép fedélzete, szállodai szoba vagy kihelyezett megbeszélés. Zökkenőmentesen dolgozik akár három számítógépen is, melyek között egyszerűen navigálhat és mozgathat tartalmakat. Az MX Anywhere 2S a legújabb, 4000 dpi felbontású Darkfield™ lézeres érzékelővel szinte bárhol tökéletesen követi a mozgást, még üvegen is. Az egy napra elegendő töltéshez mindössze 3 percre van szükség. Teljesen feltöltött állapotban az üzemidő akár 70 nap is lehet A nagyobb pontosság érdekében a görgetőkerekek megnyomásával fokozatos görgetésre váltható. További tulajdonságai termékleírásunkban olvashatók.