SONOFF RF BridgeR2 Smart Hub (030465)

SONOFF RF BridgeR2 Smart Hub (030465)

SONOFF RF BridgeR2 Smart Hub (030465)
SONOFF RF BridgeR2 Smart Hub (030465)

Tulajdonságok

Cikkszám:
INN23705

Ár / kedvezmény

Nettó 5.481,20 Ft
Bruttó 6.961,12 Ft
Jelenleg nem kapható

Termékleírás

Sonoff Zigbee RF BridgeR2 intelligens hub

Most még egyszerűbben és kényelmesebben kezelheti intelligens otthonát. A BridgeR2 lehetővé teszi, hogy távirányítókat, érzékelőket és más 433 MHz-es RF eszközöket csatlakoztasson Wi-Fi hálózatához. Ennek köszönhetően mindegyiket könnyedén vezérelheti az alkalmazásból! Emellett intelligens jeleneteket és időzítőket is létrehozhat, sőt, hangutasításokkal is vezérelheti berendezéseit - a Google Assistant és az Amazon Alexa kompatibilitása ezt lehetővé teszi. A vezérlőpanel akár 16 eszközzel is párosítható, és legfeljebb 64 433 MHz-es kódot tárol. Többek között a Samsung SmartThings platformmal is együttműködik.

Az okoseszközök kényelmesebb működtetése

A Sonoff okosközpont segítségével a 433MHz-es rádióátvitelen keresztül kommunikáló eszközeit könnyedén átalakíthatja Wi-Fi kapcsolatot használó berendezésekké. Ezeket egyszerűen hozzáadhatja a felhasználóbarát eWeLink alkalmazáshoz. A termék kompatibilis többek között számos RF kapcsolóval, RF foglalattal, RF vezérelt izzókkal és RF érzékelőkkel. Összesen 16 eszközzel párosítható. Egy távirányító 4 gombbal 4 eszköz működtetését teszi lehetővé, ami azt jelenti, hogy a BridgeR2 segítségével akár 64 készüléket is hozzáadhat az alkalmazáshoz!

Intelligens jelenetek létrehozása

Párosítsa az intelligens hubot az Ön által kiválasztott távirányítókkal, érzékelőkkel vagy más eszközökkel, hogy intelligens jelenetek létrehozására tegyen szert. Állítsa be, hogy a fűtés automatikusan kikapcsoljon, ha valaki kinyitja az ablakot, és kapcsolja le a világítást az egész házban, ha megnyom egy gombot a távirányítón. A Sonoff segítségével a lakás biztonságáról is gondoskodhat. Hogyan kell ezt csinálni? Ha például valaki belép a lakásodba, azonnal kaphatsz egy értesítést a telefonodra, és a villany automatikusan bekapcsol.

Állítsa be a kiválasztott időzítőt

Testre szabhatja okos otthonát, hogy az életmódjához igazodjon. A BridgeR2 intelligens hub lehetővé teszi, hogy egyszerre akár 8 különböző típusú időzítőt állítson be. Például elérheti, hogy a világítás minden nap egy bizonyos időpontban bekapcsoljon, és egy bizonyos idő elteltével kialudjon. Szeretné, ha a fűtés vagy a ventilátor például 10 percenként automatikusan be- és kikapcsolna? Ez is lehetséges! Csak állítsa be az időzítőt úgy, hogy az egy ciklusban fusson.

Irányítsa eszközeit hanggal

Elfoglalt a keze a főzéssel, de fel kell kapcsolnia a villanyt? Be kell húznia a redőnyöket, de nem akar felkelni a kényelmes ágyából? Ez többé nem probléma! Az intelligens hub kompatibilis az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Alice hangalapú asszisztensekkel, ami azt jelenti, hogy egyszerű parancsokkal vezérelheted a párosított eszközeidet. Néhány szóval felkapcsolhatja a villanyt, felhúzhatja a redőnyöket vagy kikapcsolhatja a ventilátort - nézze meg, milyen kényelmes!

A doboz tartalma

  • BridgeR2 intelligens hub
  • Felhasználói kézikönyv

 

Termékjellemzők

Márka    Sonoff
      
Modell    RF BridgeR2
      
Bemenet    5V 1A
      
RF    433,92 MHz
      
Wi-Fi    IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
      
Operációs rendszer    Android, iOS
      
Üzemi hőmérséklet    -10°C-40°C
      
Anyag    PC V0
      
Méretek    62x62x20 mm
      
Tápegység    Micro USB

Hírlevél feliratkozás