FRISSÍTÉS 2020.05.19.          

Kedves Partnerünk!

A kormány döntése értelmében, a korlátozó intézkedések feloldásával a korábban megszokotthoz hasonlóan vehetik igénybe szolgáltatásainkat, a következő védelmi intézkedések betartásával. 

Az üzletben a szájat és az orrot eltakaró eszköz (például orvosi maszk, sál, kendő) viselése továbbra is kötelező. A másik embertől lehetőleg 1,5 méteres védőtávolságot tartsunk, s maximum 3 ügyfél tartózkodhat egyszerre az eladótérben.
Amennyiben egyáltalán nem szeretne az üzletbe bejönni, úgy továbbra is átveheti tőlünk az előrendelt termékeit az árukiadó ablakon át.
Felhívjuk figyelmüket arra, hogy megrendeléseiket továbbra is leadhatják e-mailben, webáruházunkban, illetve telefonon is, így előre egyeztetett időpontban kollégáink az összekészített árut a már megszokott formában átadják Önnek, ezzel is hatékonyabbá téve a vásárlás menetét és idejét.

Természetesen, nyitvatartásunk alatt (08.00–16.00) személyesen is lehetőség van a termékeink közötti válogatásra.

Kérjük Önöket, hogy a kihelyezett kézfertőtlenítőt minden esetben használják! Továbbra is kiemelt fontosságúnak tartjuk ügyfeleink és munkatársaink egészségének megőrzését!

Kövessen minket facebookon is, hogy gyorsan értesülhessen híreinkről!

 

 


KORÁBBAN ÍRTUK:

          FRISSÍTÉS 2020.03.27.          

Kedves Partnerünk!

Az elmúlt hetek megváltozott áruátvételi rendszere továbbra is változatlanul működik, így idősávos korlátozás nélkül, ugyanúgy átvehetik tőlünk az előrendelt termékeiket az árukiadó ablakon át, nyitvatartásunk alatt 8–15 óra között. Arra kérjük Önöket, hogy áruátvételkor egymástól megfelelő távolságot tartva várakozzanak!


KORÁBBAN ÍRTUK:

          FRISSÍTÉS 2020.03.26.          

Kedves Partnerünk!

Kollégáink folyamatosan azon dolgoznak, hogy a megváltozott körülmények között szintén a megszokott minőségű, rugalmas és zökkenőmentes kiszolgálást tudják biztosítani, ügyelve a fokozott higiéniai elvárásokra, teljes odafigyeléssel minden kedves vásárlónkért.

Keressenek minket, mindent megteszünk a lehető leggördülékenyebb ügyintézés érdekében. A szokásos módon tájékozódhatnak e-mail-en és telefonon is, munkatársaink otthonról is állnak rendelkezésükre, az előre megrendelt és összekészített termékeiket pedig átvehetitk ügyeletben lévő kollégáinktól üzletünknél.

Kérjük, hogy a lehető legnagyobb figyelemmel legyenek magukra, családtagjaikra, üzletfeleikre, vásárlóikra, alkalmazottaikra és a környezetükre, ahogyan mi is tesszük, hogy megelőzzük és a lehető leghatékonyabban kizárhassuk a fertőzésveszély lehetőségét is, hiszen ez mindannyiunk közös érdeke!


KORÁBBAN ÍRTUK:

Kedves Partnerünk!

2020. március 23-tól (hétfő) csökkentett módban üzemelünk, csupán néhány kolléga lesz bent az üzletben 8 és 15 óra között, az értékesítő kollégák otthonról dolgozzák fel a megrendeléseket, kéréseket. Kérjük minden partnerünket, hogy megrendeléseikről, illetve a várható átvételi időpontról egyeztessenek a kollégáinkkal telefonon, e-mailben. Ez azért fontos, mert a rendelések adminisztrálását és árazását otthonról végezzük, ahogyan a számlázást is, az üzletben csak a megrendelések összekészítése, illetve ezek kiadása zajlik, egyeztetetett időpontban.

A megrendelések kiszállítása – GLS futárszolgálattal – továbbra is lehetséges, ameddig a csomagok elszállítását a szolgáltató vállalja.

Kérjük és köszönjük partnereink együttműködését, hogy ez a rendkívüli üzemmód a leginkább zökkenőmentesen és hatékonyan működhessen!

Későbbi változásokról, információkról haladéktalanul tájékoztatjuk.
Mindenkinek jó egészséget kívánunk!


KORÁBBAN ÍRTUK:

Kedves Partnerünk!

Számunkra az ügyfeleink és munkatársaink, valamint az ő családjaik biztonsága és egészsége mindennél előbbre való, amelynél nem lehet fontosabb a gazdasági érdek. Ezért, a járványügyi helyzetre való tekintettel, meghoztuk azt a döntést, hogy 2020. március 23. hétfőtől bizonytalan ideig üzletünk alapvetően zárva tart, s csak előre egyeztetett módon adunk ki árut.

Amíg hatósági intézkedés nem tiltja ezt, illetve mi is el tudjuk látni a feladatot, kollégáinkkal egyeztessen, hogy mikor és hogyan lesz lehetőség ennek kivitelezésére!

Munkatársaink otthonról látják el feladataikat, akiket a megszokott munkaidőben (hétfőtől péntekig, 8 és 16 óra között) el lehet érni telefonon és e-mailben, távolról hozzáférnek a rendszerekhez, és látják az aktuális raktárkészletet, ügyfeleink számára bármilyen kérés, kérdés esetén rendelkezésre állnak.

Kérjük kedves ügyfeleinket, hogy 2020. március 20-án, pénteken, lehetőség szerint, vegyék át eddigi megrendeléseiket, mivel ezen a napon még a hét második felében megszokott módon, ügyeleti jelleggel üzemelünk, délután 15 óráig!

A kialakult helyzet miatt elnézést kérünk, de ahogyan említettük, mindent megteszünk azért, hogy az egyedileg, előre egyeztetett időpontokban megpróbáljuk az összekészített megrendeléseket kiadni, hogy partnereinket ezen nehéz időszakban se hagyjuk magukra. Tekintettel arra, hogy a munkafolyamatban – a járványügyi veszélyek miatt – a lehető legkevesebb ember tud közreműködni, kérjük, minden esetben egyeztessenek munkatársainkkal mobiltelefonon vagy e-mailben!

Tudjuk, hogy a jelenlegi nemzetközi helyzet kiszámíthatatlan, azonban szeretnénk biztosítani mindenkit, hogy a jelenlegi zárva tartásunk csak ideiglenes, és ezen időszak alatt is mindent megteszünk, hogy a lehetőségekhez mérten valamilyen szintű árukiadás működhessen és teljesítsük kötelezettségeinket.

Kövessen minket facebook oldalunkon, jelentkezünk, amint fejlemény van!Remélhetőleg, hamarosan jobb hírekkel szolgálhatunk, addig jó egészséget és kitartást kívánunk minden ügyfelünknek!

Visszatérünk!