Új weboldal, ajándékokkal promóció

Megújult weboldalunk és ez alkalomból szeretnénk megajándékozni ügyfeleinket. Rendeljen Ön is online, webáruházunkból (www.dellaprint.hu) a lentiekben meghatározott minimum összegben és mi meglepjük egy ajándékkal!

Továbbá vegyen részt sorsolásunkon, ahol megnyerheti a 4 db Tchibo Cafissimo pure black kávéfőző egyikét!

Hogyan? Részletek itt:

Promóció időtartama:

A promóció 2018. 11. 05. 8 órától 2018. 11. 19. 24 óráig tart.

Rendelési értékhez kötött, választható termékek:

Az első 200 vásárlónkat, aki min. nettó 10.000 Ft értékben rendel új webáruházunkból, átveheti a következő ajándékok egyikét:

  • -póló (S-M-L-XL, női / férfi)
  • -tornazsák
  • -táskatartó
  • -telefontartó

Nincs más dolga mint online rendelni és választani az ajándékok közül.A kiválasztásra kerülő ajándék nevét és méretét – ha szükséges méret – a kosár megjegyzés rovatába kérjük beírni. Amennyiben találkozunk, úgy személyesen is választhat a nyeremények közül vagy jelezze elérhetőségünk bármelyikén és már intézzük is!

Fontos:

A promóció 1db ajándék kiválasztására vonatkozik, abban az esetben is ha a rendelés meghaladta a nettó 10.000 Ft értéket. Egy ügyfél 1 db ajándékot kaphat, abban az esetben is ha több alkalommal rendel a webáruházból, a megadott értékben vagy a felett. Ajándékra csak egyszer jogosult.

A promóció a készlet erejéig tart! A nyeremény másra át nem ruházható és pénzre át nem váltható.

A Sorsolás:

Feltételek:

Aki nettó 20.000 Ft felett vásárol tőlünk online, automatikusan részt vesz egy sorsoláson, ahol megnyerheti a 4 db Tchibo Cafissimopure black kávéfőző egyikét!

Menete:

Sorsolás időpontja: 2018. 11. 26.

Összesen 4 nyertes kerül kisorsolásra, akikkel egyidejűleg 4 darab pótnyertes kerül szintén kisorsolásra. A nyerteseket és pótnyerteseket egy a véletlenszerűség elvének megfelelő sorsolóprogram sorsolja ki.

Nyertesek értesítése:

A nyerteseket a megadott e-mail címen vagy telefonszámon 2018. 11. 28. napján értesítjük.

A nyeremények kézbesítése, átvétele:

A nyertesek nevét a www.dellaprint.hu oldalon a sorsolást követően tesszük közzé. A nyeremények az ügyfél által megadott postacímre kerülnek kiküldésre, vagy személyesen átvehetők telephelyünkön.

Amennyiben a promócióval kapcsolatban kérdést kíván feltenni, írjon nekünk, az iroda@dellaprint.hu e-mail címre! Kérjük, hogy a levélben tüntesse fel a promóció elnevezését.

Kellemes böngészést kívánunk megújult webáruházunkban!