Pelikan
Pelikan

Pelikan márka:

A Pelikan több mint 180 éve ügyel arra, hogy termékei a legmagasabb minőséget képviseljék. Egy márka, ami megfelel a kihívásoknak és innovációival egyre magasabb elvárásokat és követelményeket állít fel.

A Pelikan alapelvei:

Vízió
  • Egy sikeres, nyereséges és márkanévre fókuszáló világszerte működő cég.
  • Olyan termékeket készít, melyet vásárlói igényelnek és szeretnek.
  • Olyan tehetséges és motivált emberekből álló, kulturálisan diverzifikált, nemzetközi család, akiknek közös víziójuk van, és azonos célért küzdenek.
Küldetés
  • Megbízható márkái mindennapi termékek.
  • Nemzetközileg működő, német gyökerű cég.
  • Elkötelezettséggel és tudással olyan termékeket és megoldásokat állítanak elő, amely kielégíti a vevők igényeit.
  • Elkötelezettek abban, hogy értéket teremtsenek részvényeseik és vásárlóik számára

2008 óta a Della Print Kft. a Pelikan nyomtatókellékek kizárólagos forgalmazója Magyarországon.
Termékválaszték a legmagasabb minőségben: a Pelikan széles termékválasztékában olyan nyomtatástechnikai kellékanyagok tartoznak, mint a tintapatronok, tonerkazetták, faxfóliák (TTR), írógépszalagok és számítástechnikai tisztítóeszközök csakúgy, mint írásvetítő fóliák illetve különleges papírok. A Pelikan elkötelezett abban, hogy fenntartsa a márka jó hírnevét: tradicionális saját fejlesztésű tinta, gyáron belüli kutatások, fejlesztő laboratóriumok, és alapos minőségvizsgálat garantálja, hogy a Pelikan nyomtatókellékek mindig biztonságosan használhatók minden márka berendezéseiben.Küldetés
Lézertonerek

Miért érdemes Pelikan kellékanyagot vásárolnia?

Lézertonerek:

A Pelikan tonerkazettákat a legszigorúbb minőségi szabványok szerint gyártják, amit a Nordic Swan tanúsítvány is bizonyít. Megbízható, költséghatékony és elérhető az összes népszerű nyomtató típushoz. Köszönhetően a megnövelt kapacitásnak és a vonzó árnak, a Pelikan tonerekkel lényegesen csökkentheti költségeit a minőség megőrzése mellett, melyhez a Pelikan még 3 év garanciát is nyújt. Az újrahasznosított tonerkazetták a DIN (német ipari szabvány) 33870 norma alapján készülnek.

Új Pelikan „Newbuild” Kompatibilis nyomtatókellékek

Új Pelikan „Newbuild” Kompatibilis nyomtatókellékek:

A Pelikan széles termékskálát nyújt az új kompatibilis „Newbuild” tonerekből és patronokból HP, Brother, Canon, Kyocera és Dell lézernyomtatókhoz egyaránt. A Newbuild termékek nem felújítottak, az eredeti termékekkel megegyező lapkapacitásúak, és a Pelikan minőség megtartása mellett sokkal kedvezőbb áron kaphatóak.

Az új, magasan innovatív megoldásoknak köszönhetően, a Pelikan anélkül tud kínálni kompatibilis, Newbuild termékeket, hogy megsértené a gyártói szabadalmat, ezért semmiféle kockázat nem terheli a viszonteladót.

Tintapatronok

Tintapatronok:

Kiváló minőség, garantált kompatibilitás jellemzi a Pelikan tintapatronokat, amikkel költségeinek jelentős részét megtakaríthatja ugyanolyan nyomtatási teljesítménnyel. A Pelikan széles tintapatron palettával rendelkezik, amely mind remek költség-hatékony alternatíva az eredeti gyártók nyomtatóihoz.

Az újrahasznosított tintasugaras termékek a DIN 33871-1 alapján készülnek. Mindezen túl a folyamatos minőség-ellenőrzés biztosítja azt, hogy a gyártó minden tintapatronra 3 év garanciát nyújtson.

Faxfóliák / festékszalagok

Faxfóliák / festékszalagok:

A Pelikan a festékszalagok és hengerek előállításának több évtizedes tapasztalatát és szakismeretét fektette a faxkellékek kifejlesztésébe. A hő átviteles technológia előnye, hogy halk, megbízható, költségkímélő és szinte minden papírfajtára és fóliára alkalmazható.
A Pelikan és a környezet megóvása

A Pelikan és a környezet megóvása:

A Pelikan törődik a környezettel és nagyon komolyan veszi a maga mögött hagyott ökológiai lábnyomot. A hulladék mennyisége folyamatosan növekszik, amit a tintasugaras és lézerpatronok termelnek. Pontosan ezért gyűjt a Pelikan üres patronokat és teszteli újrahasználhatóságukat. A Pelikan többféle újrahasznosítási tervet hozott létre hogy minél több üres tintasugaras és lézerpatront tudjon begyűjteni.

Beszerzés és termelés:

A Pelikan felelősséget vállal a termelés területén is. A környezettudatosság a nyersanyagok beszerzésénél kezdődik. A Pelikan gyártóüzemei az egész világon ISO 14001 tanúsítvánnyal rendelkeznek; a termelési folyamatok ökológiai szempontok alapján kerülnek rendszeres felülvizsgálatra és optimalizálásra.

A Pelikan és a környezet megóvása

Csomagolás:

A Pelikannál a csomagolás és ennek fejlesztése több mint egyszerűen a termékek védelme. Minőségi csomagolásaik nagyrészt újrahasznosított anyagokból készülnek és tökéletesen illeszkednek a márka felelősségvállalási koncepciójába. Ahol lehetséges, karton csomagolóanyagokat használnak és előnyben részesítik a többször használható árukiállító állványokat is.

Tanúsítványok:

Tanúsítványok

A Pelikan rendelkezik ISO 9001, ISO 14001 és az IECQ QC080000 tanúsítvánnyal is, ami megmutatja, hogy a Pelikan csakis a legjobb minőségre törekszik és elhivatott abban, hogy biztosítsa a környezet és a személy egészség fenntarthatóságát egyaránt. Rendelkezik továbbá a Nordic Swan tanúsítvánnyal is, mely igazolja, hogy kevesebb a toner veszteség, alacsonyabb az energia- és anyagfogyasztás. A tanúsítvány lényege hogy a környezetre veszélyes anyagok felhasználása csökkenjen.

Az összes Pelikan kompatibilis toner alapos tesztelésen megy keresztül az ISO 19798 és ISO 19752 alapján, lapkapacitás szempontjából. Ez vonatkozik az összes Pelikan kompatibilis tintasugaras patronra is, csak ezeket a termékeket az ISO 24711 alapján tesztelik.

A DIN szabvány tartalma: minden tonernek át kell mennie az AMES teszten, mely azt vizsgálja, hogy a test és a benne felhasznált anyagok előidézhetnek-e mutációt a környezetükben. (Ezzel a módszerrel vizsgálják például a génkezelt élelmiszereket is.) Minden tonerhez tartozik egy úgynevezett biztonsági adatlap. A termék kontrollált körülmények között át kell hogy menjen egy hosszú távú tartóssági teszten is. Ez a szabvány szabályozza a csomagolást, tárolást, feliratozást, biztonsági figyelmeztetéseket, az újrahasznosítás idejét, az újratöltések számát, a mozgó alkatrészek kötelező cseréjét, a töltöttség ellenőrzését. Továbbá ez a szabvány előírja a kötelező összehasonlító teszteket 5 Pelikan és 5 gyári patron között.

Hírlevél feliratkozás