Della Print Kft.

Vállalkozásunk, a Della Print Kft., 1993 óta van jelen a nyomtatókellék piacon. Három fő üzletággal igyekszünk ügyfeleink igényét kielégíteni, melyek közül a legmarkánsabb a nyomtatókellékek nagy- és kiskereskedelme. Hosszú évek alatt alakult ki az irodaszerekkel foglalkozó, cégellátásra specializálódott üzletágunk, melyet néhány év múlva kiegészítettek a grafikai szolgáltatások: a bélyegző- és névjegykészítés. Gépparkunk folyamatosan bővül, így nyomdai előkészítést és kötészeti, nyomdai munkákat is vállalunk.

Weboldalunkon megtekintheti folyamatosan bővülő kínálatunkat, amely jelenleg több, mint 17.000 cikket tartalmaz.

Cégünk adatai:

Bejegyzett név: DELLA PRINT Számítás- és Irodatechnikai Korlátolt Felelősségű Társaság

Rövid név: DELLA PRINT Kft.

Székhely: 1117 Budapest, Budafoki út 60.

Cégjegyzékszám: 01-09-708257

Adószám: 12885165243

Telefon: +36 1 216 6777, +36 70 331 5305

Fax: +36 1 218 6171

E-mail: iroda@dellaprint.hu

Web: www.dellaprint.hu

Cégünk filozófiája:

Hiszünk abban, hogy az általunk kínált alternatív, költségkímélő irodai megoldások mindannyiunk és környezetünk érdekeit szolgálják.
Meggyőződésünk, hogy a folyamatos kommunikáció, a standard adatszolgáltatás, tanácsadás sikeres, gyümölcsöző üzleti kapcsolatot eredményez.
Törekszünk a kellemes, baráti hangvételű együttműködésre, mely nem nélkülözi a kölcsönös tiszteletet és bizalmat.

 

Pelikan nyomtatókellékek:

A Pelikan márkanév világszerte jelen van a nyomtatókellék és papír-írószer piacon, termékeik kiváló minőségükről ismertek. A Della Print Kft. szintén a minőségre törekszik, és így nagy öröm volt hogy 2008-ban a Pelikan nyomtató kellékek magyarországi disztribútorává léphetett elő. Az együttműködés azóta is töretlen.

 

Geha:

A Della Print Kft., mint a Pelikan nyomtatókellékek forgalmazója, foglalkozik a Pelikan cégcsoporthoz tartozó Geha irodai kisgépek magyarországi forgalmazásával is. A kiváló minőségű Geha laminálógépek és iratmegsemmisítők folyamatosan bővülő kínálata, piacképes árai biztosan kielégítik mind az otthoni, mind az irodai munkában felmerülő igényeket. A Geha termékekre a gyártó két éves garanciát vállal.

Grafikai szolgáltatások: 

A piaci igényeknek megfelelően szolgáltatásainkat is bővítettük, így ma már foglalkozunk bélyegző- és névjegykészítéssel, nyomtatással is. Gépparkunk folyamatosan bővül, így nyomdai előkészítést és kötészeti, nyomdai munkákat is vállalunk

Hulladék kezelése: 

Szerződött partnereink részére – igény szerint – automatikusan nyújtott szolgáltatás. Cégünk vállalja üres testek, tintapatronok, festékkazetták és -szalagok és elemek szakszerű begyűjtését. Az üzletben elhelyezett gyűjtőkonténerben bárki elhelyezheti feleslegessé vált – veszélyes hulladéknak minősülő – festékkazettáját, elemét.