Blog

Tudástér

Hogyan lesz hosszabb élettartamú a powerbank?

Ismerd meg a powerbank töltésének és használatának szabályait!

Tovább olvasom

Nem tudod, milyen okostelefon-kesztyűt válassz? Segítünk!

Ismerd meg az érintőképernyős kesztyűk számtalan típusát!

Tovább olvasom

Itt az új kábelbarátod!

Ismerd meg óriási, több mint 6000 terméket számláló Delock választékunkat!

Tovább olvasom

OKOSAN kívül-belül!

Ismerd meg a kívül-belül biztonságos és kényelmes otthon izgalmas, innovatív lehetőségeit, hogy szabadidőd eltöltése valóban hasznos és nyugodt legyen!

Tovább olvasom

A Superfire lámpái felvillanyoznak!

Ismerd meg a Superfire lámpáit, amelyek közt a kerti világítástól a praktikus, kézi zseblámpáig a világítástechnika számtalan eszközét megtalálod, ráadásul korszerű, akkumulátoros, vagy akár napelemes változatban is! 

Tovább olvasom

Nyomtatód nem fogadja el az utángyártott kellékanyagot?

Az örök dilemma a nyomtatás kapcsán: eredeti vagy utángyártott? Összeszedtük Neked azokat a lehetséges problémákat és megoldási javaslatokat, amik az utángyártott kellékanyagok használata esetén merülhetnek fel.

Tovább olvasom

LED-es izzók, okoskonnektorok és szobatermosztátok

Útmutató három termékcsoporthoz, amik segíthetnek, hogy spórolj az energiafogyasztásodon!

Tovább olvasom

Csökkentsd energiafogyasztásod a jövő eszközeivel!

Az okos otthon kiegészítők nemcsak kényelmesebbé teszik otthonodat, de nagyban hozzájárulhatnak az energiafogyasztáson való spóroláshoz is!

Tovább olvasom

Megmutatjuk, melyik szűrőt mire használd!

Ma már nem kizárólag hagyományos fényképezőgépeinkhez használhatóak különféle szűrők, hanem az ún. akciókamerák, sőt, okostelefonok kedvelt és hasznos kiegészítői is lehetnek, de sok esetben nehéz eldönteni, hogy melyiket mikor és mire használjuk. Összeállításunkban az objektív szűrők világába kalauzolunk!

Tovább olvasom

Mi a különbség?

Megint rossz rostirónt használt valaki a mágnes táblán? Minden tárgyalóban előfordul hasonló, ezért érdemes tisztázni melyik filc mire való pontosan.

Tovább olvasom

A számológépek típusai

Mielőtt számológépet vásárolnánk, érdemes megfontolni milyen célra szeretnénk használni. Léteznek klasszikus, szalagos, tudományos, grafikus és zsebszámológépek és mindegyik csoport más célra ideális. Mégis, mi alapján döntsünk? Érdemes az alapján választani, hogy mi lesz a felhasználási területe, hiszen ez nagyban meghatározza a számológép szükséges tudásszintjét is. 

Tovább olvasom

Nyomtatás tintapatronok nélkül

A nyomtató piac egyik nagy újdonsága az elmúlt években a külső tartályos nyomtatók megjelenése. Ezek a nyomtatók hivatottak összekötni a tintasugaras nyomtatók és a lézersugaras nyomtatók előnyeit. A technológiai újítás lényege, hogy elfelejthetjük a tintapatronokat, helyettük egy beépített külső tartály gondoskodik a tinta utánpótlásáról. 

Tovább olvasom

Hírlevél feliratkozás