Gosund EP2 WiFis okoskonnektor fogyasztásmérő funkcióval

Gosund EP2 WiFis okoskonnektor fogyasztásmérő funkcióval

Gosund EP2 WiFis okoskonnektor fogyasztásmérő funkcióval
Gosund EP2 WiFis okoskonnektor fogyasztásmérő funkcióval

Tulajdonságok

Funkció:
okos aljzat
Gyártó:
Gosund
Gyártói cikkszám:
EP2
Kategória:
Világítás, villanyszerelés
Cikkszám:
INN23703

Ár / kedvezmény

Nettó 3.447,24 Ft
Bruttó 4.377,99 Ft
Átvehető 1-2 napSzállítás 2-3 nap

Termékleírás

Gosund EP2 intelligens csatlakozó

 

Most még kényelmesebben kezelheti okosotthonát. A Gosund EP2 intelligens WiFi-dugó számos alkalmazással és hangsegéddel kompatibilis, mint például az Amazon Alexa és a Google Assistant. Lehetővé teszi a csatlakoztatott eszközök távolról történő működtetését, energiafelhasználásuk nyomon követését, sőt akár hangvezérlést is. Munkarendet is létrehozhat, és megoszthatja az irányítást családjával vagy barátaival. Ugyanakkor a csatlakozó elég kompakt ahhoz, hogy ne foglaljon túl sok helyet.

 

Távirányító az alkalmazásban

Az okosotthon rendszerének kezelése még soha nem volt ilyen egyszerű. A csatlakozó olyan platformokkal működik, mint a Google Home, Gosund, TUYA és a Smart Life, ami azt jelenti, hogy kényelmesen vezérelheti csatlakoztatott készülékeit távolról – okostelefonjáról. Bárhol is van, kapcsolja be és ki eszközeit – otthon, étteremben vagy nyaraláson. Részletes ütemtervet is készíthet számukra. Egy lámpa, ami automatikusan kialszik, amikor elhagyja lakását? Most már lehetséges!

 

Irányítsd eszközeidet a hangoddal

Főz, elfoglalt a keze, és ráférne egy kis extra fény? Kényelmesen ülsz a székben, és szeretnéd bekapcsolni a ventilátort? Nincs mit! Még csak ki sem kell mozdulnia a helyéről, vagy a telefonért nyúlnia. Az EP2 csatlakozó kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa hangsegédekkel. Csak adja ki a megfelelő parancsot, és figyelje, hogyan alkalmazkodik okosotthona az Ön igényeihez!

 

Vezérlés megosztása

Családja vagy barátai is kényelmesen kezelhetik okosotthonát. Ha szeretné, ossza meg csatlakozóit és csatlakoztatott eszközeit az alkalmazásban néhány barátjával. Így ők is távolról működtethetik a készülékeket, nyomon követhetik az energiafogyasztást és ütemtervet készíthetnek. A Gosund segítségével otthonát könnyedén barátságos hellyé varázsolhatja az egész család számára!

 

Viszlát magas villanyszámlák

A Gosund új módot kínál az elektromos áram megtakarítására. Mit jelent? Az EP2 csatlakozó használatával kényelmesen nyomon követheti a hozzá csatlakoztatott berendezések energiafogyasztását okostelefonjáról. Szeretné megbizonyosodni arról, hogy egy adott eszköz nem fogyaszt több energiát a szükségesnél? Ütemezze be, hogy csak akkor futhasson, amikor szüksége van rá!

 

Kicsi és könnyen telepíthető

Szabaduljon meg a nagyméretű, nem praktikus eszközöktől, amelyek túl sok helyet foglalnak el, és akadályozzák az elosztó más aljzatait, így lehetetlenné teszik a használatát. Az EP2 olyan kicsi, hogy nem zavar semmiben! Telepítése és konfigurálása sem okoz gondot. A készülék a használat biztonságáról is gondoskodik. Nem melegszik túl, és megvédi a csatlakoztatott berendezést az esetleges sérülésektől.

 

Elképesztően tartós

Mitől érdemes még a Gosund EP2 okosdugót a figyelmedre? A készülék csúcsminőségű anyagokból készült, amelyek hihetetlen tartósságot biztosítanak. A lángálló burkolat nagyobb biztonságot nyújt a használat során és megóvja a terméket a sérülésektől, míg a foszfor-bronz csatlakozók és a fejlett PCBA biztosítják a megbízhatóságot és megakadályozzák a túlterhelést.

 

Leírás

 

MárkaGosund
  
ModellEP2
  
Darabok száma a dobozban1
  
AnyagTűzálló PC V0
  
Feszültség220-240V
  
Max. hatékonyság10A
  
Wi-Fi2,4 GHz
  
AppGosund / Smart Life / TUYA
  
KompatibilitásAmazon Alexa és Google Assistant
  
Max. áram 10A
  
max. Teljesítmény2500W
  
Védelem típusaLED
  
Időzítő kapcsolóIgen
  
ÁllapotjelzésLED
  
Áramenergia mérésIgen

Hírlevél feliratkozás