UGREEN 15 cm-es USB külső hangkártya, fekete (40964)

UGREEN 15 cm-es USB külső hangkártya, fekete (40964)

UGREEN 15 cm-es USB külső hangkártya, fekete (40964)
UGREEN 15 cm-es USB külső hangkártya, fekete (40964)

Tulajdonságok

Funkció:
hangkártya
Gyártó:
UGREEN
Gyártói cikkszám:
40964
Kategória:
Multimédia
Cikkszám:
INN25075

Ár / kedvezmény

Nettó 2.720,60 Ft
Bruttó 3.455,16 Ft
Átvehető 1-3 napSzállítás 2-4 nap

Termékleírás

Külső Ugreen hangkártya

A többfunkciós kártya egyszerű és praktikus módot kínál a hangerő szabályozására. A panel a hang be- és kikapcsolására is alkalmas.

Külső hangerőszabályzó

Állítsa be a hangerőt pontosan úgy, ahogy pillanatnyilag a legjobban szereti. Ne vesztegesse az időt a kereséssel, a többfunkciós kártyával ezt egy másodperc alatt megteszi.

Egyedi Design

Független kézibeszélő/mikrofon némító gomb. Irányítsa a hangját, amikor csak szüksége van rá. Úgy tervezték, hogy a lehető legkényelmesebben érezze magát, és a lehető legkevesebb helyet foglaljon.

Funkcionális és praktikus

A távoli többfeladatos panel számos funkciót kínál. Egy pillanat alatt elnémíthatja a mikrofon és a fejhallgató hangját, és elnémíthatja vagy kihangosíthatja a hangot. Az Ugreen zenekártya három bemenettel rendelkezik, amelyeket kifejezetten mikrofon és akár két pár fejhallgató csatlakoztatására terveztek.

Összeegyeztethető

Az OTG kábellel professzionális hangot rögzíthet. Csak csatlakoztassa a kártyát telefonjához, laptopjához vagy számítógépéhez. Azonban győződjön meg arról, hogy a telefon rendelkezik OTG funkcióval.

Oszd meg a pillanatot

Most már nem kell attól tartanod, hogy a fejhallgató állandóan kiesik, miközben egy közeli személlyel nézel egy filmet. A zenekártya két bemenettel rendelkezik a különálló fejhallgatók számára. Ez a kényelmes megoldás még élvezetesebbé teszi a baráttal vagy baráttal töltött időt.

Tökéletes hanghatások

A nem kívánt zajokat csökkentő beépített SSS1629 chip a lehető legjobb élményt biztosítja zenekártya használatakor.

Legmagasabb minőség

A kábel kiváló minőségű magja horganyzott rézből és hármas köpenyből készül az átviteli veszteségek elkerülése érdekében.

Intelligens működés

A LED-jelzők a készülék aktuális állapotát mutatják. Így tudni fogja, hogy a mikrofon és a fejhallgató ki vagy be van-e kapcsolva.

Egyetemesség

A többfeladatos hangvezérlő panel kompatibilis az alapvető Windows, Mac OS és Linux rendszerekkel.


Termékjellemzők

Modell    CM129
Bemenet    USB a JACK-hoz
Anyag    PVC + ABS
Kábel hossza    15 cm
Szín    Fekete

Hírlevél feliratkozás