UGREEN LP106 telefontartó, fekete (50747)

UGREEN LP106 telefontartó, fekete (50747)

UGREEN LP106 telefontartó, fekete (50747)
UGREEN LP106 telefontartó, fekete (50747)

Tulajdonságok

Funkció:
telefontartó állvány
Gyártó:
UGREEN
Gyártói cikkszám:
50747
Kategória:
Telefon, tablet állványok
Cikkszám:
INN10470

Ár / kedvezmény

Nettó 1.068,60 Ft
Bruttó 1.357,12 Ft
Átvehető 1-3 napSzállítás 2-4 nap

Termékleírás

UGREEN LP106 állvány - élvezze a páratlan kényelmet

A praktikus UGREEN LP106 állvány akár 7”-os okostelefonokhoz sok szempontból megkönnyítheti az életét. Az állítható dőlésszögnek köszönhetően igényeinek megfelelően állíthatja be a helyzetét. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, ami meg fog lepni tartósságával.

 

 

Könnyedén nézhet filmet vagy játszhat egy mobiljátékot

A telefonállvány rendkívül hasznos kiegészítő. Segítségével felszabadíthatja a kezét, amikor például filmet vagy videót néz a YouTube-on. Használhatod kedvenc mobiljátékaid kényelmes játszására is – csak fogd meg a padot, és élvezd az izgalmas játékmenetet!

 

 

Igazítsa az Ön igényeihez

Az állvány 0° és 100° között állítható dőlésszöge lehetővé teszi a filmek vagy sorozatok akár 10 különböző szögből történő nézését. Állítsa be a tartozék helyzetét igényeinek és preferenciáinak megfelelően, hogy a lehető legnagyobb kényelmet élvezhesse!

 

 

Stabilitást és biztonságot nyújt a készülékei számára

A tartozék csúszásmentes, szilikon részei növelik annak stabilitását. Ezeknek köszönhetően biztonságosan és biztonságosan helyezheti el telefonját az állványon. Nem kell attól tartania, hogy a készülék leesik és megsérül – az UGREEN LP106 megvédi a hasonló balesetektől.

 

 

Megbízhatóság, amit megérdemel

Ezt a környezetbarát ABS műanyagból készült tartót nagy szilárdsága jellemzi. Mind a burkolata, mind a belső részei kopásállóak és hosszú ideig szolgálják Önt. Felejtsd el a nem tartós, romlandó berendezéseket – az UGREEN LP106 nem hagy cserben.

 

 

Mindig kéznél lehet

A kisméretű, összecsukható szerkezetnek és a könnyű súlynak köszönhetően az állványt bárhová magával viheti. Könnyedén beteheted a táskádba vagy a hátizsákodba. Így szinte mindig és mindenhol kényelmesen nézhet filmet vagy játszhat egy mobiljátékot!

 

Termékjellemzők

Márka    UGREEN
      
Név    Több szögben állítható hordozható állvány
      
Modell    LP106
      
Méret    85x95 mm
      
Anyag    ABS + szilikon betét
      
Szín    Fekete

Hírlevél feliratkozás