UGREEN LP437 laptoptáska, 14,9" szürke (50337)

UGREEN LP437 laptoptáska, 14,9" szürke (50337)

UGREEN LP437 laptoptáska, 14,9" szürke (50337)
UGREEN LP437 laptoptáska, 14,9" szürke (50337)

Tulajdonságok

Funkció:
notebook táska
Gyártó:
UGREEN
Gyártói cikkszám:
50337
Kategória:
Notebook kiegészítők
Cikkszám:
INN27031

Ár / kedvezmény

Nettó 2.616,00 Ft
Bruttó 3.322,32 Ft
Azonnal átvehető

Termékleírás

Ugreen laptop táska

Ez a praktikus táska segít abban, hogy laptopját bárhová biztonságosan magával vihesse. Legfeljebb 14,9 hüvelykes készülékekhez készült, és védelmet nyújt a kisebb külső sérülések ellen. A minőségi anyagok jelentősen csökkentik a rendszeres használatból eredő károkat és a gyűrődések kialakulását. Ráadásul a táska rengeteg tágas zsebbel rendelkezik, amelyekben elférnek a szükséges kiegészítők, a töltő vagy a hordozható egér.

Átgondolt tervezés

A három védőréteg alkalmazása lehetővé teszi, hogy teljes mértékben védve legyen a különböző típusú meghibásodásokkal szemben. Az LP437 többek között a poliészter-oxford szövet használata révén fröccsenésállóságot biztosít. A védőbársonnyal kombinált puha és sűrű PE-hab pedig olyan kombináció, amely felelős azért, hogy a véletlenül a berendezéshez érkező horpadások kockázata csökkenjen.

Kiváló kivitelezés

A Ugreen táska nagyszerű és praktikus kivitelezéssel is rendelkezik. Többé nem kell aggódnia amiatt, hogy nem férnek el a legfontosabb tárgyai, vagy hogy az egész túl nehéz a szállításhoz. Kis súlya, valamint a belső rekeszek helyes elrendezése növeli a kényelmet a mindennapi feladatok elvégzése során a munkahelyen vagy az iskolában.

Többféle felhasználási lehetőség

A Ugreen táska kétféle hordozási módja biztosan tetszeni fog mindenkinek, aki mindenekelőtt a kényelemre vágyik. Fogja meg a stabil fogantyúnál fogva, és felejtse el a félelmet, hogy kiesik a kezéből. Ha vonaton utazik, mindenképpen tartsa a táskát a közelében, hogy megakadályozza a nem kívánt esést. Az LP437 bármilyen változatban divatosnak tűnik, és az elegáns szürke árnyalat könnyedén illeszkedik az öltözékéhez.

GyártóUgreen
ModellLP437
AnyagPoliészter + PE hab
SzínSzürke
Eszköz mérete14,9 hüvelykig

Hírlevél feliratkozás