Korábban írtunk már az okosotthonok elengedhetetlen eszközeiről és a spórolás szempontjából leghasznosabb termékeinkről, de most a tavaszi-nyári napokra készülve ezeket a szempontokat szem előtt tartva, a kívül-belül biztonságos és kényelmes otthon izgalmas, innovatív lehetőségeit szedtük össze. Így szabadidőd eltöltése valóban hasznos lehet, és nem kell, hogy az otthoni teendők megoldása miatt fájjon a fejed!

 

Kültéri okoskamera

Ha számodra is fontos otthonod és szeretteid védelme, akkor az EZVIZ C3N három éjjellátó móddal és mesterséges intelligenciával működő, személyfelismerési képességgel rendelkező kültéri kamerát neked találták ki! Éjszakai megfigyelést és pontos riasztásokat biztosít. Megnyugodhatsz, mert ha ez az okos eszköz őrzi álmodat, akkor minden védelem alatt áll!

Az EZVIZ C3N kültéri okos kamera éjjeli is tökéletes felvételt rögzít.

A professzionális optikai lencsékkel, két beépített spotlámpával és két infravörös lámpával felszerelt C3N még koromsötétben is éles, színes képeket biztosít. A fényszórók nemcsak éjszakai színes képalkotás elősegítésénél, hanem reflektorfényként is használhatók az ingatlan körül lévő rejtett területek megfigyelésére.

Ha az extra világítás nem szükséges, egyszerűen kapcsold a kamerát fekete-fehér éjszakai látásmódba az EZVIZ alkalmazáson keresztül, hogy az kikapcsolja a reflektorokat. Ami még ennél is jobb megoldás, hogy kiválaszthatod az intelligens éjjellátó módot. Ebben a módban a C3N automatikusan átvált a fekete-fehér figyelésről a színes megfigyelésre, és bekapcsolja a reflektorokat, amikor észleli az emberi mozgást. A riasztási esemény hatására készült videó színesben lesz rögzítve, így minden szükséges részletet megkapsz.

Az egyszerű mozgásérzékelés továbbfejlesztése a beágyazott MI algoritmus intelligensen érzékeli az emberi alakzatok mozgását valós időben. Amikor az emberek belépnek az előre meghatározott észlelési területre, azonnal figyelmeztetést kapsz. A C3N fejlett PQ technológiával működik, amely a tényleges környezet intelligens érzékelésén alapul. Amikor az emberek közelednek, automatikusan beállítja a kép fényerejét a túlexponálás elkerülése érdekében. Sokkal részletesebben lát, mint a hagyományos rendszerek videója.

A további előnyök közé tartozik, hogy a beépített zajszűrővel rendelkező mikrofon tiszta hangot vesz fel akár 5 méterre is. Most hallhatod és láthatod is, mi történik a kertben, függetlenül attól, hogy hol te éppen nem vagy jelen.

A két erős külső antennának köszönhetően komoly faláthatolási és interferencia-képességekkel büszkélkedhet a kamera. Még ha a router messze is van, a C3N továbbra is stabilan és megbízhatóan képes csatlakozni. A kamera fejlett H.265 videótömörítési technológiával rendelkezik, amely jobb videóminőséget ér el fele annyi sávszélességgel és fele annyi tárolóhellyel, mint a korábbi H.264 videó tömörítési szabvány. Mindezek segítségével könnyebben spórolhatsz is!

Az intelligens kamera teljes fémháza erősebb védelmet és fokozott hőelvezetést biztosít. Ráadásul az IP67 besorolásnak köszönhetően ellenáll az esős, napos, viharos és akár havas napoknak is. A C3N gondtalan védelmet nyújt neked egész évben.

A C3N kamera 360°-ban forgatható és talppal rendelkezik, így biztonságosan felszerelheted a mennyezetre vagy a falra. Néhány perc alatt kifinomult biztonsági rendszert tudhatsz magadénak!

 

Okos öntözőrendszer

Gondoskodj kertedről és arról, hogy növényeid mindig optimálisan legyenek megöntözve. A BlitzWolf BW-WTR01 intelligens öntözőrendszer megkönnyíti a dolgodat! Távolról vezérelheted egy alkalmazáson keresztül, és külön munkabeosztást is létrehozhatsz. Két módot is beállíthatsz – öntözés és permetezés. A termék rögzíti a vízfogyasztási adatokat is – ezek elemzése lehetővé teszi a víztakarékos megoldások megvalósítását!

A Blitzwolf BW-WTR01 okos öntözőrendszer gondoskodik helyetted a kertről!

Az alkalmazás segítségével részletes munkarendet is létrehozhatsz: többek között kiválaszthatod a dátumot, az időt, az öntözés időtartamát és módját. Ne aggódj amiatt, hogy elfelejted megöntözni a kertet – a BlitzWolf BW-WTR01 gondoskodik róla helyetted is!

Nincs más dolgod, mint letölteni a BlitzWolf alkalmazást! A Hub a 2,4 GHz-es sávban csatlakozik az okostelefonhoz, és a 433 MHz-es frekvencián az öntözésvezérlőhöz. A Wi-Fi kapcsolat hatótávolsága akár 50 m.

A mellékelt intelligens hub akár 16A-es háztartási gépeket is képes kezelni. A plug&play rendszernek köszönhetően rendkívül egyszerű a kezelése – ne félj a konfigurációs problémáktól! Ezenkívül egy hub akár 4 öntözőhöz is csatlakoztatható.

 

Okos aljzat kint és bent

Világíts be könnyedén egy sötét helyiséget, indítsd el a ventilátort, irányítsd kültéri készülékeidet – például lámpákat, tószivattyúkat és sok mást egy kényelmes távirányítóval. A LogiLink EC0009 aljzatkészlettel nem csak energiát takaríthatsz meg. Az erős RF-jelnek köszönhetően a távirányító az ajtókon és a falakon keresztül is működik anélkül, hogy zavarná a többi elektronikus berendezést, átviteli hatótávolsága akár 30 m is lehet.

A LogiLink aljzatkészlet távirányítóval rendelkezik, kültéri- és beltéri használatra is alkalmas

Az okos konnektor működése egyszerű: csak csatlakoztasd az okos konnektort a hagyományosba, majd az eszközödet az okos konnektorba. Ezután letöltheted az okos konnektorhoz tartozó alkalmazást a telefonodra, és elkezdheted vezérelni az eszközöket.

A készlet előnye, hogy 2 beltéri és 1 kültéri aljzatot is tartalmaz, így a kinti tevékenységek esetén sem maradsz okos áramforrás nélkül, ráadásul a kültéri konnektor IPX4 tanúsítvánnyal rendelkezik, vagyis fröccsenésálló, így egy kis nedvesség sem okoz neki problémát!

Az okos konnektor előnyei közé tartozik, hogy energiahatékonyabbá teheti az otthonodat vagy irodádat, mivel lehetővé teszi, hogy az eszközök csak akkor legyenek bekapcsolva, amikor valóban szükséged van rájuk.

 

Otthoni intelligens riasztórendszer

Ha otthonod védelme prioritás, akkor a PGST riasztórendszer tökéletes társ lesz ebben! Támogatja a Wi-Fi-t és a GSM/GPRS-t 4G hálózati kapcsolaton belül, így duplán biztos lehetsz benne, hogy nem hagy cserben. A termék 5 telefonszámot tud tárolni, és ha párosítod egy alkalmazással, távirányítható képességeket kap. A fő panel kaputelefonként is működik. A nagy érintőképernyős kijelző megkönnyíti a használatát, a teljesen új modul pedig növeli a biztonságot.

PGST PG105 4G riasztórendszer, ami biztonságosabbá teszi otthonodat.

Most nagyobb nyugalommal indulhatsz nyaralni vagy akár üzleti útra. Ha bármilyen veszélyt észlel, a rendszer azonnal segélyhívást kezdeményez. A készülék 5 telefonszámot tud megjegyezni – ha az egyik foglalt, egyszerűen tárcsázza a következőt. Ez biztosíték arra, hogy előbb-utóbb valaki értesül a veszélyről.

A rendszer nem csak a Wi-Fi-t, hanem a GSM-kapcsolatot is támogatja, így nem kell attól tartani, hogy áram- vagy internetkimaradás esetén otthonod védelem nélkül marad. Tűz, betörés vagy egy családtag ájulása – bármi történjék is, azonnal segítséget hívhatsz.

A riasztópanel kezelése mesésen egyszerű – még a gyerekeknek vagy az időseknek sem okozhat gondot. A 2,4 hüvelykes érintőképernyős TFT LCD kijelző lehetővé teszi a rendszer kényelmes és intuitív vezérlését. De ezzel még nincs vége az előnyeinek! Hasznos információkat is megjelenít, például dátumot és időt, valamint az akkumulátor állapotát. Sőt, a PG105 11 nyelvet támogat a menük, hangutasítások és vészhelyzeti szöveges üzenetek megjelenítéséhez.

A PGST PG105 más funkciókkal is rendelkezik. Támogatja a kétirányú hangzást, így intercomként is tökéletesen működik. Használhatod például arra, hogy munkahelyedről kommunikálj gyermekeddel. A riasztópanel támogatja a SIM-kártyákat, lehetővé téve a telefonhívások és SMS-üzenetek távvezérlését. Egy nagy SOS gombbal is fel van szerelve, amely lehetővé teszi a riasztó azonnali aktiválását kritikus helyzetben.

Párosítsd a PG105-öt a Tuya alkalmazással, hogy távolról vezérelhesd és hozzáférj számos praktikus funkcióhoz. Élesítsd vagy hatástalanítsd rendszered a világ bármely pontjáról, kapj fontos értesítéseket, módosítsd a beállításokat és ellenőrizd a mentett előzményeket. Többé nem kell felkelned a kanapéról vagy a fotelből a készülék működtetéséhez – csak nyúlj a telefonért!

 

Mozgásérzékelő

A Sonoff SNZB-03 mozgásérzékelő könnyedén érzékel mindenféle mozgást és a Bridge-dzsel kombinálva automatikusan felkapcsolja a villanyt a nappaliban, így könnyebben mozoghatsz a lakásban sötétedés után.

Az SNZB-03 mozgásérzékelő könnyedén érzékel mindenféle mozgást.

Az eszköz 6 méteres távolságban és 110 fokban érzékel, a kerek kialakításának köszönhetően pedig a házban bárhová felszerelheted.

Hogyha kamerát is csatlakoztatsz az érzékelőhöz, akkor azt is láthatod, hogy mi történik otthonodban, amíg távol vagy. Az applikáció mindennap elmenti a felvételeket, amire pedig nincsen szükség, az könnyedén törölhető.

Az applikáció akkor is értesít, hogyha az akkumulátor alacsony töltöttségi szinten van (10%), így nem kell aggódni amiatt, hogy váratlanul lemerül a készülék.

A ragasztószalaggal gyorsan és könnyedén felszerelhető az eszköz. Attól sem kell tartani, hogy leesik, mivel a rögzítés megbízható, stabil és erős.

A bemutatott eszközökkel nemcsak kényelmesebbé, biztonságosabbá és korszerűbbé teheted otthonodat, de a spórolásban is segítségedre lehetnek. Válogass számtalan okos termékünkből webshopunkban!