Della Print toner, tintapatron, irodaszer nagy- és kiskereskedelem

Több mint 25 év tapasztalat a nyomtató​tonerek, patronok piacán

Toner Tintapatron
Miért tőlünk?
Több mint 25 éves szakmai múlttal rendelkezünk a nyomtatókellékek és az irodai esz­kö­zök területén. Emellett grafikai stúdiónk minőségi szolgáltatásaival színesítjük pa­let­tánk­at, hogy komplex megoldást nyújthassunk ügyfeleink számára, megkönnyítve mindennapi munkájukat. Sokszínű termékválasztékunkkal és tapasztalt szakmai csapatunkkal segítjük vásárlóinkat, maximálisan szem előtt tartva partnereink igényeit. Célunk, hogy korszerűen működő, dinamikusan fejlődő cégként garantált minőségű és mennyiségű árukészletet, valamint átfogó szolgáltatást biztosítsunk mindenki számára. Bízunk benne, hogy az ál­talunk forgalmazott márkákkal Ön is elégedett lesz.
Kellemes böngészést kívánunk webáru­házunkban! A keresést, termékeink al­ol­dalán, balra található speciális online szű­rők teszik egyszerűbbé és gyorsabbá. Ha segítségre lenne szüksége, keressen minket bizalommal!­
Della Print a térképen
Hétfő: 08:00 - 16:00
Kedd: 08:00 - 16:00
Szerda: 08:00 - 16:00
Csütörtök: 08:00 - 16:00
Péntek: 08:00 - 16:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Tudástér

LED-es izzók, okoskonnektorok és szobatermosztátok

Útmutató három termékcsoporthoz, amik segíthetnek, hogy spórolj az energiafogyasztásodon!

Tovább olvasom

Csökkentsd energiafogyasztásod a jövő eszközeivel!

Az okos otthon kiegészítők nemcsak kényelmesebbé teszik otthonodat, de nagyban hozzájárulhatnak az energiafogyasztáson való spóroláshoz is!

Tovább olvasom

Megmutatjuk, melyik szűrőt mire használd!

Ma már nem kizárólag hagyományos fényképezőgépeinkhez használhatóak különféle szűrők, hanem az ún. akciókamerák, sőt, okostelefonok kedvelt és hasznos kiegészítői is lehetnek, de sok esetben nehéz eldönteni, hogy melyiket mikor és mire használjuk. Összeállításunkban az objektív szűrők világába kalauzolunk!

Tovább olvasom

Nyomtatás tintapatronok nélkül

A nyomtató piac egyik nagy újdonsága az elmúlt években a külső tartályos nyomtatók megjelenése. Ezek a nyomtatók hivatottak összekötni a tintasugaras nyomtatók és a lézersugaras nyomtatók előnyeit. A technológiai újítás lényege, hogy elfelejthetjük a tintapatronokat, helyettük egy beépített külső tartály gondoskodik a tinta utánpótlásáról. 

Tovább olvasom

Miért nem nyomtat a nyomtató?

Késő délután, amikor már csak egy dokumentum nyomtatása választ el minket a nap végétől, a nyomtató hibaüzenetet ír ki, ahelyett, hogy kinyomtatná az áhított dokumentumot. Ismerős? 
Összeállításunk azokat a gyakori hibaüzeneteket és megoldásukat tartalmazza, amelyekkel a leggyakrabban találkozhat.

Tovább olvasom

Kiemelt márkáink

Hírlevél feliratkozás