A nyári hőségben kellemes felfrissülést hozhat egy ventilátor, azonban a többféle funkció, méret és kapacitás között nem könnyű eligazodni. Mindezek mellett fontos lehet a fogyasztás, a formatervezettség és a kibocsátott zaj mértéke is.

Az optimális hatás érdekében érdemes néhány szempontot figyelembe venni a választásánál, mint például a lehűteni kívánt helyiség mérete, az ott tartózkodók tevékenysége és létszáma, valamint, hogy van-e lehetőség szellőztetésre.

 

Asztali vagy álló?

 

Kisebb, 20 m² alatti irodákban elegendő egy asztali ventilátor, amely tipikusan munkahelyi, személyre szabott ventilációt biztosít az íróasztal mellett vagy közvetlen közelében.

Erre célra ajánljuk a mindössze 14 cm átmérőjű hordozható, állítható dőlésszögű Dyras FGD-4B Mini USB ventilátor, amely USB portból is működtethető. A zavaró háttérzaj miatt sem kell aggódni, ugyanis egyes modellek kimondottan csendesen, mégis hatékonyan működnek.

A két fordulatszámon is üzemeltethető, állítható dőlésszögű, meglepően alacsony fogyasztású Sencor SFE 4040SL asztali ventilátor akár több személy számára is optimális közérzet biztosítható.

Nagy terekben vagy nem jól szellőztethető helyiségekben jó szolgálatot tehet egy nagyobb teljesítményű álló ventilátor, amely akár egy 50 m²-es helyiség levegőjét is át tudja mozgatni.

Az álló ventilátorok széles kínálatában számos kiegészítő funkció közül választhat:

- Állítható magasság 
- Távműködtetés 
- Led kijelző 
- Párásító, hűsítő, pormegkötő funkció
- Ionizálás funkció
- Eső utáni levegő, természetes szellő és sleep (alvó) üzemmód

Ha kevés a hely

Helytakarékos és praktikus megoldást jelenthetnek az úgynevezett oszlop vagy torony ventilátorok. A Sencor SENCOR SFN 9021WH Léghűtő formatervezettségének köszönhetően kevés helyet foglal. A 4 az 1-ben kialakításnak köszönhetően számos felhasználási lehetőséggel fogja meglepni. Három sebességi fokozat és a hűtőakkumulátor segítségével egyszerűen növelheti a hatékonyságot. Bónusz lehet, hogy távirányítóval irányíthatja, így nem kell felállnia a kanapéról vagy a fotelből a beállítások módosítása miatt.
 

 

Ha különlegeset keres

Sencor SFN 5040BL torony ventilátor léghűsítő ventilátora mind külsőleg mind tudását tekintve átlagon felüli teljesítményt nyújt. A távirányítható készülék többféle hűsítő módban használható. 90 W teljesítményével és 3x3 különböző sebességi fokozattal áll az Ön rendelkezésére a forró nyári napokon. A készülék 3 külön álló ventilátorral rendelkezik, melyek külön-külön vezérelhetők. A mindössze 90 mm ultra vékony kialakításának köszönhetően, helytakarékos nincs szüksége nagyobb térre. Működtetése történhet az érintőszenzoros vezérlő panel vagy a távirányító segítségével. Letisztult mégis modern megjelenést biztosít szinte bárhova könnyen beilleszkedik.

Tekintse meg a teljes kínálatot webshopunkban!