ALPINA kerámia serpenyő 28cm, 2 mm alj. Indukciós, és minden hőforráshoz használható

ALPINA kerámia serpenyő 28cm, 2 mm alj. Indukciós, és minden hőforráshoz használható

ALPINA kerámia serpenyő 28cm, 2 mm alj. Indukciós, és minden hőforráshoz használható
ALPINA kerámia serpenyő 28cm, 2 mm alj. Indukciós, és minden hőforráshoz használható

Tulajdonságok

Funkció:
serpenyő
Gyártó:
Alpina
Cikkszám:
uotal079

Ár / kedvezmény

Nettó 4.293,80 Ft
Bruttó 5.453,13 Ft
Átvehető 1-3 napSzállítás 2-4 nap

Termékleírás

Tojást vagy palacsintát sütni? Ízletes hús- vagy haldarab, ropogós zöldségek és burgonya? Ezzel a serpenyővel sokféle ételt élvezhetsz. Jó minőségének és tapadásmentes tulajdonságainak köszönhetően évekig élvezni fogja. Megjelenése is gyönyörű fekete márványozott belső és külső rétegével.. A serpenyő PFOA-mentes, így biztonságosan és egészségesen használható ételek elkészítéséhez. Minden hőforráshoz használható: indukciós, kerámia, halogén, gáz és elektromos.. Mosogatógépben is tisztítható, de ez befolyásolhatja a tapadásmentes bevonatot, legjobb szivaccsal vagy mosogatókefével, meleg szappanos vízzel tisztítani. Átmérője: 28 centiméter. Anyaga: alumínium. Márványozott bevonat. PFOA-mentes. Tapadásmentes bevonat: ILAG Non-stick Basic. Minden hőforráshoz használható: indukciós, kerámia, halogén, gáz és elektromos. Maximális hő hosszú távú használat esetén: 230 C-ig. Maximális rövid távú hő: 250 C-ig. A kerámia tapadásmentes bevonat sokkal simább, mint a hagyományos tapadásmentes bevonat. Ennek eredményeként előfordulhat, hogy szokni kell, amikor először süt kerámiaserpenyőben. A kerámia bevonatú serpenyők tehát némileg másképp működnek, mint a szabványos tapadásmentes bevonattal ellátott edények. Örömmel adjuk a következő tippeket, hogy még sokáig élvezhesd a serpenyőt!. A kerámia serpenyő egészségesebb változat, és jobb a környezet számára, mint egy szabványos tapadásmentes bevonattal ellátott serpenyő. A kerámia bevonat ellenáll a magasabb hőmérsékletnek, és sokkal kisebb a karcolódás és leválás valószínűsége. A kerámia bevonat azonban elveszíti funkcióját vagy elszíneződhet, ha az edényt nem megfelelően használják és nem tisztítják megfelelően. Olvassa el főzőszakértőnk tippjeit.. Beavatás: Mossa ki az új serpenyőt tisztítószerrel, majd öblítse le és szárítsa meg a serpenyőt. Tegyünk a serpenyőbe elegendő (min. 2-3 evőkanál) olajat, és hagyjuk felforrósodni. Mindig magas hőmérsékletnek megfelelő olajat használjon, például földimogyoró- vagy rizskorpaolajat. Ne használjon extra szűz olívaolajat!. Főzés: Főzés közben fokozatosan melegítse fel a serpenyőt. A kerámia serpenyők nagyon magas hőmérsékletre alkalmasak, de fontos, hogy a hőmérsékletet az elkészítendő ételhez igazítsák. Fa vagy műanyag spatulát és habverőt használjon, ne fémtárgyakat, mivel a fém károsítja a kerámia bevonatot.. Tisztítás: javasoljuk, hogy a kerámia serpenyőt kézzel mosogassa el, mert a mosogatógép károsíthatja a kerámia bevonatot. Öblítse ki a serpenyőt meleg vízzel, majd mossa ki egy kevés mosogatószerrel és puha szivaccsal vagy mosogatókefével. Ezután kenjük be egy kis olajjal a serpenyő belsejét. Elszíneződött a kerámia edényed? Töltse fel a serpenyőt forrásban lévő vízzel és ecettel, hogy az edényt teljesen megtisztítsa.

Hírlevél feliratkozás