Korábbi cikkünkben már foglalkoztunk az energiatakarékosság témakörével – olyan termékeinket ajánlottuk, amelyekkel könnyebben spórolhatsz, felvéve a harcot a rezsidémonnal (pl. LED-es izzók). Most ezen a nyomvonalon haladva egy új, izgalmas márka, a SUPERFIRE (vagy SupFire) lámpáit mutatjuk be, amelyek közt a kerti világítástól a praktikus, kézi zseblámpáig a világítástechnika számtalan eszközét megtalálod, ráadásul korszerű, akkumulátoros, vagy akár napelemes változatban is!

De vegyük sorra, hogy milyen kategóriák közül válogathatsz, illetve hogy ezek az eszközök pontosan mire is jók:

Napelemes kerti lámpa

A kültéri világítás olyan megoldásokat foglal magában, amelyekkel a kültéri területeket, például a kerteket, az utakat, az épületeket és az egyéb kültéri környezetet megvilágítják. A kültéri világítás lehet dekoratív, funkcionális vagy biztonsági jellegű, és segíthet javítani a biztonságot, a kényelmet és a látványt is. Az ilyen lámpatestek ellenállnak az időjárásnak és az UV-sugárzásnak. A kültéri világítási megoldások között megtalálhatóak a falilámpák, oszloplámpák, spotlámpák, kerti lámpák és útvilágítások, valamint a beépített lámpák és LED-es világítótestek is. A kültéri világítás segítségével a kert, az udvar vagy az épület esti és éjszakai látványa is izgalmasabb lehet.SUPERFIRE FF5-A napelemes kerti lámpa

A Superfire FF5-A napelemes kerti lámpája az energiahatékony és biztonságos világítás kombinációja, amely intelligens vezérlési technológiákat integrál. Az FF5-A jól használható utcai, ipari vagy kereskedelmi világításként. A sérülésálló anyagok és a fejlett PWM energiatechnológia nagy hatékonyságot biztosít alacsony hőmérsékletű környezetben. A lámpát egy távirányítóval vezérelheted (tartozék). Sötétedés után automatikusan bekapcsol, így biztosítva a járókelők biztonságát, majd alkonyat után kialszik. Poliszilícium napelemekkel rendelkezik, amelyek jelentősen takarékosabbá teszik az energiafogyasztást és védik a környezetet.

SUPERFIRE FF5-A napelemes kerti lámpák alkalmazása

Az FF5-A a villanyszámlán is pénzt takarít meg neked! A mellékelt infravörös távirányító lehetővé teszi a fény színének és a működési idejének beállítását. De ez még nem minden! Azt szeretnéd, hogy a lámpa csak egy ideig működjön? Nem gond! A távirányítóval beállíthatod a működési időt 3, 5 vagy akár 8 órára is. A beállított idő után az FF5-A automatikusan kikapcsol, így szintén energiát takarít meg. A lámpa 6 V-os újratölthető elemet használ, amely éjszaka megújítja a készülék energiáját. Nagy kapacitással, stabil teljesítménnyel és hosszú üzemidővel rendelkezik. LED chippel is fel van szerelve, amely pozitívan befolyásolja a készülék teljesítményét és tartósságát. Az FF5-A by Superfire IP65 víz- és porálló, így esőben is bátran használható. A kiváló minőségű edzett üveget nagy keménység és kiváló fényáteresztés jellemzi. Ennek eredményeként az általa kibocsátott fény erős és természetes.

Akkumulátoros keresőlámpa

A hordozható zseblámpák előnye, hogy könnyen magunkkal vihetőek, és hasznosak lehetnek a sötétben történő navigáláshoz, kempingezéshez, túrázáshoz, valamint vészhelyzetekhez és áramszünet esetén is. A nagy teljesítményű Superfire M9-X keresőlámpa számos különféle helyzethez tökéletes. Superfire M9-X keresőlámpa

Két nagyteljesítményű 18650-es akkumulátor hosszú élettartamot biztosít. Az akár 440 lumenes fényerő tökéletesen megvilágítja a tereptárgyakat 390 m-es távolságból. A viszonylag kicsi, 388 g-os tömeg és a praktikus kialakítás kivételes kényelmet garantál. A zseblámpa 5 különböző módban tud működni – High, Medium, Low, Strobe és SOS. Ennek köszönhetően tökéletes lehet például egy mentési művelet során, vagy mint kempinglámpa, figyelmeztető lámpa, stb.

Superfire M9-X keresőlámpa használatban

Ez a készülék is rendkívül tartós anyagokból készült. Hihetetlenül ellenálló a sérülésekkel szemben és megbízható – az M9-X számára még az 1 m-es magasságból való esés sem jelent veszélyt! Két nagyteljesítményű, újratölthető USB-akkumulátor akár 150 perces üzemidőt biztosít. Ezek töltöttségi szintjét a házon elhelyezett jelzőfények mutatják. De ez még nem minden! A készülék univerzális powerbankként is szolgálhat. Nem kell attól tartanod, hogy telefonod akkumulátora lemerül, ha épp távol vagy otthonodtól. Ha kéznél van az M9-X, gyors és biztonságos töltőként funkcionálhat.

Akkumulátoros zseblámpa

A Superfire L6-H zseblámpa nagy, 15 W-os teljesítményű, fényereje pedig eléri a 750 lm-t. 5 világítási mód közül választhat, így tökéletes lehet különböző szituációkban.

Superfire L6-H zseblámpa

Működési ideje egy töltéssel eléri a 8 órát, az IP46-os vízállóság pedig szinte bármilyen körülmények között lehetővé teszi a használatát. A készülék emellett rendkívül praktikus, tartós és könnyen használható. Hasznos lesz a hegyekben vagy horgászat közben, esetleges áramkimaradás alkalmával is.

Superfire L6-H zseblámpa használata

Megkönnyíti a kisebb javítások elvégzését is. A strapabíró akkumulátornak köszönhetően a zseblámpa akár 8 órán át is képes működni egyetlen töltéssel. Ezért is alkalmas hosszabb áramszünet vagy éjszakai szabadtéri expedíció során. Az eszköz töltéséhez csatlakoztasd azt egy USB-C kábel segítségével a választott áramforráshoz. Cseppálló és strapabíró, igazi társ a túrák során is!

LED-es fejlámpa

A praktikus Superfire HL06-A fejlámpa kiváló minőségű LED-del rendelkezik, és stabil megvilágítást biztosít 280 lm fényerővel. Az ergonomikus kialakítás 38 grammos súlyával kényelmet jelent, ráadásul a zseblámpa 5 világítási módot kínál, és lehetővé teszi a lámpa szögének 60°-on belüli beállítását.

Superfire HL06-A fejlámpa

Az IP44-es vízállóság és a leejtéssel szembeni ellenállás a termék további előnyei. A professzionális LED használatának köszönhetően a Superfire HL06-A fényszórós zseblámpa egyenletes és stabil megvilágítást garantál. Fényereje 280 lm – a készülék jól működik túrázás, éjszakai horgászat vagy kerékpározás közben is.

Superfire HL06-A fejlámpa használat közben

A zseblámpa 5 működési módot kínál, így sokféle helyzetben használhatod. Az SOS mód révén vészhelyzetben segítséget hívhatsz. Az üzemmódok közötti kényelmes váltást egy praktikus gomb biztosítja. Az állítható fejpántnak köszönhetően a zseblámpát egyszerűen igényeidhez igazíthatod, sőt, 60°-on belül változtathatod a szögét.

Akkumulátoros kerékpár első lámpa

A Superfire GT-R2 egy kisméretű kerékpár lámpa, amely számos szituációban praktikus (akár zseblámpaként is), és segít a kerékpározás biztonságának növelésében. A 3,5-7 órás működési idővel akár egy hosszabb út során is biztos társ.

Superfire GT-R2 kerékpár első lámpa

A két fényes reflektor és egy további piros vészlámpa lehetővé teszi, hogy szinte minden helyzetben hatékonyan használhassa. A reflektor nagy fényerőt és lenyűgöző fénytartományt biztosít, így továbbra is élvezheti az optimális megvilágítást, akár borús napon kerékpározik, akár sötétedés után tér vissza kerékpáros kirándulásról. Az alatta elhelyezett fényszórót viszont úgy alakították ki, hogy az általa kibocsátott fény ne vakítson, amivel jelentősen növelhető a kerékpározás biztonsága. Mindkét izzó egyidejűleg bekapcsolható. A GT-R2 oldalán felkapcsolható egy piros lámpa is. Ez ideális esetben figyelmeztető lámpaként szolgál, amellyel hatékonyan növelheted biztonságodat az utakon. Használd ezt a praktikus piros lámpát, ha meg kell állnod az út szélén, például kerékpárod javításához vagy segítségre várva, hogy így messziről is jól látható legyél. Az 1200 mAh-s akkumulátort a micro USB porton keresztül töltheted. Egy töltéssel 3,5-től akár 7 óráig is tartó üzemidőt biztosít. Szükség esetén a készüléket vészhelyzeti powerbankként is használhatod – többé nem kell attól tartanod, hogy okostelefonod lemerül, megszakítva ezzel a kapcsolatot a családdal és a barátokkal, vagy baleset esetén a segélyszolgálattal. Sőt, a GT-R2 ámpa 4 fokozatú akkumulátorállapot-jelzővel rendelkezik, így mindig tudni fogod, mikor jön el az újratöltés ideje. Vízállóságának köszönhetően jó szolgálatot tesz majd tiszta idő estén és esőben egyaránt.

Superfire GT-R2 kerékpár első lámpa használat közben

Ezek a hordozható lámpák tehát nemcsak praktikusak, de nagyon hasznos és költséghatékony eszközök, amik tartós használatot biztosítanak. Válogass webshopunkban a számtalan SUPERFIRE termék között, és találd meg a neked megfelelő lámpát, amely segítségével fénnyel töltheted meg a hétköznapi pillanatokat!