Tronsmart Bang Mini vezeték nélküli Bluetooth hangszóró 50 W fekete (854630)

Tronsmart Bang Mini vezeték nélküli Bluetooth hangszóró 50 W fekete (854630)

Tronsmart Bang Mini vezeték nélküli Bluetooth hangszóró 50 W fekete (854630)
Tronsmart Bang Mini vezeték nélküli Bluetooth hangszóró 50 W fekete (854630)

Tulajdonságok

Funkció:
bluetooth hangszóró
Gyártó:
Tronsmart
Szín:
fekete
Cikkszám:
HUR01157

Ár / kedvezmény

Nettó 28.340,00 Ft
Bruttó 35.991,80 Ft
Átvehető 1-3 napSzállítás 2-4 nap

Termékleírás

Tronsmart Bang Mini Vezeték nélküli Bluetooth hangszóró (fekete)

Turbózza fel a következő buliját a Tronsmart Bang Mini vezeték nélküli hangszóróval, amely élénk LED világítással rendelkezik. Tapasztalja meg a lenyűgöző hangminőséget akár 50 W teljesítménnyel. Ez a hangszóró akár 15 órás akkumulátor-üzemidővel büszkélkedhet, és támogatja a Bluetooth 5.3-at a gyors és stabil átvitel érdekében. IPX6 vízállósággal és hordozható kialakítással is fel van szerelve, így tökéletes szabadtéri összejövetelekhez, tengerparti kirándulásokhoz vagy baráti kirándulásokhoz.

Fedezzen fel egy új hangdimenziót

Mitől hangzik olyan kivételesen a Tronsmart Bang Mini? 2 alacsony frekvenciájú hangszóróval, 2 magas frekvenciájú hangszóróval és középfrekvenciás hangszóróval, valamint 3 passzív radiátorral ez az eszköz erőteljes, 50 W-os hangzást biztosít. Fejlett SoundPulse technológiát is használ a dinamikus hangzás és a mély basszus érdekében. Még jobb élményre vágyik? Párosítson két Bang Mini hangszórót a fantasztikus sztereó hangzásért!

Dinamikus megvilágítás

Grillezést vagy házibulit tervez? A Bang Mini hangszóró kiváló minőségű hangzásával és színes LED világításával megalapozza a hangulatot, egyedi karaktert adva neki. Váltson a különböző világítási stílusok között, hogy illeszkedjen a hangulathoz. Sima színátmenetek vagy lüktető fények? A választás az Öné!

Akár 15 óra lejátszás

Táncolja végig az éjszakát anélkül, hogy az akkumulátor élettartama miatt aggódna. A hatékony, 4000 mAh-s akkumulátornak köszönhetően a Bang Mini akár 13 órán át zenét tud játszani bekapcsolt LED-világítás mellett, vagy akár 15 órán át kikapcsolt állapotban. A hangszóró töltése gyors, körülbelül 4 órát vesz igénybe. Ezenkívül a termék powerbankként is funkcionálhat, így útközben töltheti telefonját is.

Mindig elérhető közelségben

Nyaralást tervez, vagy meglátogatja barátait? Vigye magával a Bang Mini hangszórót! Hihetetlenül könnyű és hordozható, alig több mint 2 kg, és kényelmes fogantyúval rendelkezik a könnyű hordozhatóság érdekében. IPX6 vízállósága biztosítja, hogy a strandon, a folyó mellett vagy a medencénél is használhassa anélkül, hogy félne a fröccsenéstől.

Megbízható kapcsolat

Szabaduljon meg a kábelektől, és élvezze az igazi szabadságot. A Bluetooth 5.3 technológiával a hangszóró megbízható, akár 15 méteres vezeték nélküli hatótávolságot kínál. Mondjon búcsút a késéseknek, interferenciáknak és jelzési problémáknak! Ezenkívül a Bang Mini modell támogatja a sima NFC-párosítást is.

 

MárkaTronsmart
ModellBang Mini
Bluetooth verzió5.3
Bluetooth profilok HSP / HFP / A2DP / AVRCP
Audiokodekek SBC
Bluetooth hatótáv akár 15 m (nyílt tér)
Vízállóság IPX6
Kimeneti teljesítmény 50 W
Frekvenciaválasz 65 Hz - 20 kHz
TöltőportUSB-C
Bemeneti áram 5 V / 2 A
Akkumulátor 7,4 V / 4000 mAh
Lejátszási idő LED nem világít: Akár 15 óra;
LED világít: 13 óráig;
Töltési idő kb. 4 óra
Méretek 302 x 125 x 173 mm
Súlya 2,37 kg

Hírlevél feliratkozás